Us esperem...! (Dissabte, 7-I-2006)
07/01/2006
Després d’haver reflexionat sobre les intencions del General en Cap de la Força Terrestre, de Sevilla, hom pot dir que el seu projecte només pot ser fet i preparat per un exercit de covards. El covard és aquell que està mancat de vigoria espiritual. ¿Com pot tenir vigoria espiritual un home que s’atreveix a encarar i atacar amb exèrcits de terra, mar i aire, contra els catalans, quan sap que els catalans tenim les armes prohibides des de que varen ser conquerits per la força de les armes?. No es ser covard un individu que vol atacar a unes persones indefenses militarment, sense armes, ni instruments violents per poder-se defensar?. No es covard un individu que només pot dominar els altres a través de la violència perquè els atacats tenen prohibides les armes?.

Nosaltres, els catalans, estem argumentant amb la força de la paraula, l’energia de la democràcia i la vigoria del pacifisme, i ells ens volen atacar sense paraules, sense arguments, i sense raons. Us hi esperem...!. ¿Quan tardareu en arribar?. ¿Per un vindreu?. Vindreu potser per allà on sempre heu vingut per derrotar-nos amb la violència i que mai no ens heu convençut?. ¿Vindreu amb tancs i avions?

I a més a més, cal proclamar que la Constitució de 1978, després de declarades les intencions del General en Cap de les Forces Terrestres, és antidemocràtica. És antidemocràtica per diverses raons. La primera, perquè la decisió d’anar militarment contra Catalunya no es fa per la vida de la sobirania, sinó pel desig insaciable d’uns militars cobejosos. Segona.- Perquè podent articular totes les solucions polítiques a través de la no-violència, i per camins pacífics, només és pensa en aplicar la guerra i el dolor. Tercera.- Perquè resulta totalment antagònica als camins del parlamentarisme que en definitiva son els que han d’ aprovar l’Estatut. Quarta.- L’article invocat pels militars de la Constitució de 1978, és idèntic al que establia per iguals finalitats “Los Principios Fundamentales del Movimiento” que va instaurar el dictador General Franco.

En definitiva, si les intencions del General en Cap de les Forces Terrestres emparant-se amb la Constitució ens vol atacar militarment, no deixa de palesar que el Principat de Catalunya encara és un país derrotat i conquerit per la força de les armes. Espanya no vol reconèixer cap “dret històric” però si que vol mantenir vigent i legalment útil el “dret de conquesta” que se’ns va aplicar el 1714. Si pels militars encara som subjectes de ser conquerits i ocupats això significa que els catalans no som lliures, atès que estem sotmesos sota els seu designis aplicats a través de la violència i el militarisme.

Us esperem...!. Han passat tres segles i encara no ens heu convençut. No podeu seduir-nos amb la vostra política. No teniu arguments. Mai no ens convencereu amb la força de la paraula!. Tampoc no ens podreu persuadir amb l’energia de les vostres raons!. I per això només trobeu com a solució fàcil i possible atacar-nos militarment, perquè sabeu que no tenim armes. Som un poble desarmat de violència, però armat ideològicament. La nostra força és el nostre desig de llibertat. La vostra ignomínia el vostre desig de sotmetre’ns.

Aquesta notícia ha rebut 1792 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de bitacola]   Següent >>