Populars (Dimecres, 8-II-2006)
08/02/2006
Podríem afirmar que en general tots els partits polítics solen tenir una doctrina que els identifica. Ara bé els populars específicament catalans no se’ls pot trobar una filosofia pròpia, per la qual ,cosa se’m fa difícil de definir-los. Depenen tant de Madrid que ells tots sols no son res. Els suggeriments que els arriben de Madrid son de fet la seva ideologia i la seva saba. Amb un agravant, que en general tenen poca doctrina, i es veu en els càrrecs públics, atès que hi accedeixen per vanitat i poca base teòrica, ja que per altra banda, els seus electors son molt pràctics i d’una filosofia molt egocèntrica.

En canvi, els populars espanyols els podríem definir pel liberalisme en el camp social, el seu afavoriment de la religió, la protecció i conservació dels hàbits de l’antigor, estímul dels poderosos, etc. Però des de que han començat una guerra contra Zapatero, i han trobat la mina de que la impugnació de Catalunya, indirectament és connecta amb els espanyols, a traves de la Catalanofòbia, ja podem dir que aquesta actitud és més aviat criminal. És criminal perquè vinculen l’ETA amb el nou Estatut, perquè tracten d’insolidaris els catalans, etc..

Aquestes idees son criminals. Els populars a més a més de la seva idea que els pot caracteritzar, tenen la mentida com a lema. Els populars començaren a mentir, a manipular, i a falsejar després de l’atemptat de l’11-M, però ara no han parat ni un minut. Enganyen a tothom demanant una signatura per fer un referèndum quan en realitat ells saben igual que jo que aquest referèndum no es fera mai. Ahir al Congres de Diputats varen presentar una Proposició No de Llei per denunciar que a Catalunya es perseguia als castellans i al Senat una altra proposició per denunciar que als hospitals als castellans se’ls obligava el castellà.

Vàrem tenir sort de que per part de tots els partits catalans se’ls va denunciar la seva mentida i la seva falòrnia. Però els populars varen quedar igual. La seva anima no es senyorejar pel camp de la ideologia. La seva idea actualment és d’una forma gangsterial i mafiosa agafar de nou el poder, i si es a traves de camins criminals no hi tenen cap inconvenient. Ells ja han donat electoralment per perduda Catalunya, i es pensen que a través de la mentida criminal podran guanyar les eleccions amb els espanyols.
Aquesta notícia ha rebut 2434 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de bitacola]   Següent >>