EL PROPER DIUMENGE 16 DE JULIOL TINDRÀ LLOC EL VII DESCENS POPULAR AMB PIRAGUA PEL TER-SALT'06- Memorial Francesc Ferrer i Gironès
10/07/2006


DURANT AQUESTA SETMANA PODREU LLEGIR CADA DIA OPINIONS, ACCIONS I ARTICLES D'EN FRANCESC FERRER PEL RIU TER

El VII DESCENS POPULAR AMB PIRAGUA PEL TER-SALT’06 - Memorial Francesc Ferrer i Gironès, és una activitat organitzada conjuntament pel Club Piragüisme Salt-Ter i l’Ajuntament de Salt, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Piragüisme. Es tracta d’un descens amb piragua de caràcter popular i reivindicatiu alhora, que es porta a terme en un tram de 12km del riu Ter, comprès entre el Pont de Bonmatí i el Pla dels Socs de Salt. Tot i que es tracta d’un recorregut senzill, per participar en aquesta activitat cal un mínim de condició física així com l’adequat domini tècnic de les embarcacions.

Des de l’organització es preten potenciar el vessant reivindicatiu d’aquesta activitat, ajudant a fer prendre consciència, als participants i a la ciutadania en general, de la necessitat de retornar a la conca del Ter el cabal que es deriva, des de fa molts anys, en detriment del cabal del curs mig i baix del riu Ter. Un dels màxims exponents d’aquesta reivindicació ha estat en Francesc Ferrer i Gironès, motiu pel qual, amb l’objectiu de recordar i donar a conèixer la seva tasca en defensa del riu Ter, s'ha incorporat el seu nom a aquesta activitat reivindicativa, lúdica i esportiva.

Per més informació: 972 240 012 - 626 198 498 esports@viladesalt.org


Aquesta notícia ha rebut 2154 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>