BERNAT JOAN I MARÍ GUANYA EL II PREMI D'ASSAIG FRANCESC FERRER I GIRONÈS
08/07/2007


Damià del Clot i Trias queda finalista amb "l'espai nacionalista a Catalunya (1999-2006): Crònica d'un enfrontament"


Bernat Joan, eurodiputat d'ERC que l'any passat va quedar finalista del guardó, enguany amb "Un viatge atípic" aconsegueix el premi Francesc Ferrer i Gironès.

L'acte que va tenir lloc al Museu d'Història de Catalunya va ser amenitzat per la música i veus de Josep Meserguer i Núria Prades amb poemes de Mª LLuïsa Pazos i Ausiàs Marc.

Monserrat Pumarola va llegir les següents paraules d'agraïment:

Benvolguts tots,

L’any passat aquest acte va ser l’atorgament del I premi Francesc Ferrer i Gironès i alhora un homenatge i un record per ell.

Avui, la seva tasca en defensa de la nostra nació és un referent, no només per la lluita aferrissada per la llengua catalana sinó també per la lluita per una societat més justa, més equitativa i pròspera.

D’ara endavant els guanyadors, els promotors del Premi i els que ara esteu aquí, sereu qui mantindreu aquesta flama.

Felicitats als guanyadors, Bernat Joan i Damià del Clot.

El meu reconeixement a la Maria Lluïsa Pazos, ànima del projecte i a tot l’equip de La Busca Edicions.

Gràcies a la Núria Pradas i en Josep Meseguer, que amb la seva musicalització de poemes de la Maria Lluïsa Pazos, ens fan vibrar i agermanar.

També, a tots els des de l’ombra fan possible aquest premi.

I a tots els que sou aquí, una forta abraçada, I UN CRIT DE LLIBERTAT PELS PAïSOS CATALANS!Segons la comissió organitzadora està previst de canviar cada dos anys la ciutat de celebració de l'acte de lliurament del premi. L'any vinent, en motiu de la tercera edició, l'acte es farà a la ciutat de Girona.
Aquesta notícia ha rebut 1810 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>