AHIR ELS ULLS D'EN FRANCESC FERRER HAURIEN BRILLAT I PROFUNDAMENT EMOCIONAT HAURIA PENSAT: VISCA KOSOVA INDEPENDENT !
18/02/2008
COMUNICAT

L'acte de lliurament del Premi d'Assaig Francesc Ferrer i Gironès d'enguany, es farà a Girona. Aquesta tercera edició tindrà lloc el dia 13 de juny del 2008, a les 9 del vespre, en el decurs d’un sopar a la Casa de Cultura.

El Premi el convoca La Busca edicions.


BASES:

1 Els treballs d’assaig hauran de ser inèdits, redactats en llengua catalana i tractaran temes com la problemàtica lingüística, estudis històrics, teoria o pràctica política, el fenomen de la immigració, etcètera. Caldrà que els estudis es refereixin a l’àmbit dels països de parla catalana.

2 L’extensió serà de 100 a 120 fulls, (DIN A-4), escrits per una sola cara i a doble espai en format de la lletra tipus times 12.

3 Se n’hauran de presentar cinc còpies impreses amb el corresponent suport informàtic (Word), trameses a La Busca edicions s.l., carrer Castellterçol número 3, 08023 Barcelona, abans del dia 31 de març de 2008. L’editorial no es compromet a tornar els treballs presentats.

4 L’obra guanyadora serà publicada per La Busca edicions i es presentarà un cop fet públic el veredicte.

5 El premi tindrà una dotació de sis mil euros (6.000 €), a compte dels drets d’autor.

6 El veredicte del jurat serà inapel•lable. Si el jurat constata que cap de les obres presentades no té prou qualitat podrà declarar-lo desert, però no podrà ésser dividit.

7 El fet de participar en aquest premi implica l’acceptació de les bases.

8 El jurat serà format per les persones següents (per orde alfabètic): Ignasi P. Ferré i Serra, Pedro Morón de la Fuente, Víctor Pallàs i Arisa, Maria-Lluïsa Pazos i Noguera, Jaume Sobrequès i Callicó.

9 El lliurament del premi tindrà lloc a Girona, el dia 13 de juny, a les nou del vespre, en el decurs d’un sopar a la Casa de cultura.

Aquesta notícia ha rebut 1635 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>