EN SUPORT A LA BRESSOLA
09/10/2009


“Cada ciutadà hauria de ser conscient que el pagament dels tributs a l’Estat, l’hauria de fer creditor d’uns serveis escolars veritablement ajustats a la terra, vinculats al país, i fidels a la seva cultura. Tot allò que s’aparti de la vida natural del nostre poble, amb la imposició sistemàtica d’altres llengües i cultures alienes, no té cap més altra nom que genocidi planificat. I davant d’aquesta situació LA BRESSOLA, representa una llum, i una esperança. Una llum que no s’apaga davant de l’obscuritat organitzada pels polítics des de fa molt de temps, i una esperança per retornar als orígens del nostre poble que encara no ha estat vençut"
1987.- Francesc Ferrer i Gironès


Per la Bressola i pel català a la Catalunya del Nord, OMPLIM L'AUDITORI DE BARCELONA!

L’acte de suport a la Bressola tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona el dijous 22 d’octubre vinent a les 8 del vespre, amb el concert “Fem sonar les Musiquetes”. L'espectacle comptarà amb les veus de la majoria de cantants que ja van participar en el CD, com Joan Garriga, Àgata Casas, Artur Gaya, Clara Andrés, Carles Belda o Miquel Gil... i amb uns convidats molt especials: els nins i les nines de les escoles de la Bressola. També hi actuaran l’esbart de Sant Cugat i la coral Clau de Lluna d'Arenys de Munt, que ja treballen a fons per participar en aquest esdeveniment.

Entre tots i totes preparem un acte que serà una gran festa de tots els bressolaires i per això volem que ens hi acompanyeu: ajudeu-nos a omplir la Sala Gran de l’Auditori!!!

Podeu adquirir les entrades per endavant, al preu de 12 euros, a través del TelEntrada. El mateix dia de l’espectacle,si encara en queden, es vendran a 15 euros.

Si voleu rebre més informació sobre l’espectacle, podeu enviar un correu a amics@bressola.cat o a info@musiquetes.cat

"FEM SONAR LES MUSIQUETES" PER A LA BRESSOLA!
Aquesta notícia ha rebut 1376 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>