GIRONA DECIDEIX

Dia 25 d'abril del 2010
25/03/2010VOTEU!
Benvolguts i benvolgudes,

El 25A s'apropa, i Girona Decideix està arribant a la recta final. Ara més que mai, necessitem el suport del màxim de persones i entitats. És per això que us fem arribar aquest correu amb diverses propostes a través de les quals podeu col·laborar amb nosaltres:

1. L'adhesió a la consulta. Estem demanant a tot tipus de col·lectius i entitats ciutadanes (culturals, esportives, veïnals, polítiques, etc.) que donin suport a la consulta. De moment en tenim adherides més de cinquanta, però ens en falten moltes més. Si formeu part d'una entitat i encara no us hi heu adherit, podeu fer-ho a través d'aquest enllaç: http://www.gironadecideix.cat/adhesions/entitats-i-associacions/

2. Voluntaris/àries de Girona Decideix. Per poder organitzar convenientment la consulta, necessitem persones que s'ofereixin a col·laborar. De moment ja tenim més de 300 voluntaris/àries, que s'han ofert per treballar (ja ara, durant les setmanes prèvies, o només el 25A), però volem arribar a les 500 persones. Podeu fer-vos voluntaries/àries a través d'aquest enllaç: http://www.gironadecideix.cat/adhesions/inscripcio-voluntarisaries/

3. El vot anticipat. Un dels elements més importants per a l'èxit de la consulta és la recollida de vot anticipat, que ens permet arribar a sectors socials i persones que el 25A seran difícils de mobilitzar. Per això hem engegat una campanya de recollida de vot anticipat a través de dues vies: a) les persones apoderades (autoritzades a recollir vot); i b) les taules de recollida de vot anticipat. Per fer-vos apoderats, estigueu atents a les sessions obertes que realitzem periòdicament, o dirigiu-vos a l'ADAC durant l'horari d'obertura (que trobareu al final del correu). Igualment, si teniu idees de llocs i dies per a organitzar taules, envieu-nos un correu a votanticipat@gironadecideix.cat.

4. Les aportacions econòmiques. L'organització de la consulta no gaudeix de subvencions públiques, per la qual cosa són molt importants les aportacions econòmiques que, de manera personal o col·lectiva, ens arriben diàriament. Podeu informar-vos de com fer aportacions a través d'aquest enllaç: http://www.gironadecideix.cat/donatius/

5. La difusió i promoció. Perquè la informació de la consulta arribi a tots els racons de la ciutat és molt important utilitzar totes les vies possibles de difusió. A continuació us en proposem algunes:

- Banners: a través d'aquest enllaç (http://www.gironadecideix.cat/descarregues/)us podreu descarregar alguns banners que podeu penjar als vostres blogs personals o als webs de les vostres entitats.

- Signatura del correu electrònic: us proposem que, des d'ara fins el 25A, feu aparèixer aquesta signatura al final de tots els vostres correus electrònics:

El 25 d'abril,Girona Decideix
El 25A, VOTA!
http://www.gironadecideix.cat


- "Merxandatge" de Girona Decideix: tenim samarretes i altres articles promocionals de Girona Decideix. Podeu informar-vos-en a través d'aquest enllaç (http://www.gironadecideix.cat/material-promocional/), o adquirir-les a qualsevol dels nostres actes públics i taules al carrer.

- Material informatiu: hem editat díptics i cartells que s'han de distribuir (a les seus de les vostres entitats, als comerços de la ciutat, als centres cívics, etc.). Els podeu passar a recollir a l'ADAC, durant l'horari d'obertura (el trobareu al final del correu).

- Domassos: a partir de la setmana que ve tindrem disponibles domassos del 25A per penjar als balcons. Els podreu adquirir a l'ADAC o a qualsevol dels nostres actes públics o taules al carrer.


Us recordem, a més, que ens podeu trobar a l'ADAC els dimarts, dijous i divendres de 18 a 21h, per a fer-vos apoderats, informar-vos o recollir tot el material que us hem anunciat.

Us agrairíem que feu la màxima difusió d'aquest correu i us animem, un cop més, a participar a través d'alguna de les vies que us hem proposat en l'organització de la consulta del 25A.

Moltes gràcies per tot!

Girona Decideix
El 25A, VOTAAquesta notícia ha rebut 1387 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>