AMB PERMÍS DE VICENT PARTAL
17/04/2011Després de la Manifestació d’ahir a València, he tornat a casa i he recordat l’escrit de Vicent Partal, que parla d'en Francesc Ferrer, més avall us adjunto el text.:

Ahir 16 d’abril del 2011, tot hi les prohibicions, les travetes, les manipulacions, la persecució... els ciutadans ens varem manifestar amb tossuderia i força. Tots a la una per la llengua , pel país i la dignitat i per retornar la visió de TV3, lluita que ha menat sempre Acció Cultural del País Valencià.

Si Voleu podeu ajudar-los a salvar les dificultats econòmiques, per tal de fer front al pagament de les multes imposades pel Govern de Camps. Les donacions seran ben rebudes.
Podeu fer un ingrés:

- 2100 0700 12 0200294927
- 2077 0001 27 3103581289


De Salvar la identitat Ells ho saben fer prou bé.

ViICENT PARTAL
Ferrer i Gironès: un home lliure
25.06.2005
La primera vegada que vaig conèixer en Francesc Ferrer i Gironès la policia atacava a València una manifestació organitzada per Acció Cultural del País Valencià. Era l'època d'apogeu màxim del felipisme. Quan Lerma feia mal, i molt de mal. Enmig de la batussa violenta, Francesc Ferrer es va plantar al davant de la policia brandant el seu carnet de parlamentari i va exigir d'aturar l'atac. No ho va aconseguir del tot, però va provocar un desconcert notable entre els caps de la policia, oimés que ell també era del partit en el poder.

Més tard, des de la seu de Moratín, Ferrer en persona va redactar una denúncia documentadíssima dels fets.

L'anècdota val per a retratar un aspecte essencial de Ferrer i Gironès: la seua independència. En un país on entre els polítics és tan escassa l'estima de l'autonomia personal, Gironès és un gran exemple d'home lliure. Una raó més per a donar-li'n les gràcies. Sobretot des de València.

Aquesta notícia ha rebut 1147 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>