VERITAT OFICIAL.
F. Ferrer i Gironès .- 2004
12/03/2014


LES VERITATS OFICIALS SEMPRE ESTAN COMPOSADES DE MENTIDES I
MITGES VERITATS


Divendres, 12-III-2004
Veritat Oficial

Les “veritats oficials” són les que es creen o s’elaboren d’una forma absolutament artificiosa en funció dels interessos del poder, per tal d’amagar o dissimular una realitat. Per tant, les veritat oficials sempre estan composades per mentides i mitges veritats. Doncs bé, avui els del PP estan construint una “veritat oficial”. Des del moment que varen trobar la furgoneta a Alcalà de Henares, o del precís instant que varen trobar el telèfon mòbil i la targeta a la bossa d’explosius sense esclatar, el Govern sabia que els causants de l’atemptat de Madrid no eren els d’ETA.

Tanmateix, ells fins avui malgrat totes les evidències encara van insistint que no descarten la investigació d’ETA. ¿Per què amaguen informació i tergiversen la veritat?. Senzillament perquè si sabessin tots els ciutadans que a causa de la guerra d’Iraq pastelajada pel PP, a pesar de l’opinió general de no anar-hi, ara ens han atemptat matant 200 persones, demà ningú no votaria al PP. Ha estat tan greu aquest capteniment, que hom pot dir que el PP ha fet un cop d’estat informatiu.

Però el que és més greu és que si demà guanyessin les eleccions per causa de no haver informat adequadament als ciutadans, de que el terrorisme a Madrid ha estat causat per la tossuderia de l’Aznar d’anar a la guerra d’Iraq, resultaria que les eleccions s’haurien fet amb frau electoral. Mai ningú no es podia imaginar que el poder polític pogués mantenir a tota la societat ignorant d’un fet tan notori i tan públic. I que fent una “veritat oficial” es pensaven que se’n podrien sortir. A tots els països d’Europa mentre el PP donava les culpes a ETA els governs respectius posaven cauteles per la seguretat i vigilància dels grups islamites. I mentre passava això, els del PP ens anaven enganyant.Aquesta notícia ha rebut 1032 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>