Deriva nacionalista (Dimarts, 29-XI-2005)
29/11/2005
Ahir el diari ABC de Madrid va fer una editorial que la va dedicar a Catalunya. La finalitat del document era anar a favor dels “taxidermistes” que s’han afiliat a un nou partit que es vol crear que es diria “Ciutadans no nacionalistes”. La seva orientació filosòfica és afavorir ideològicament a aquests espanyolistes que tenim a dins de casa i que treballen com un “cavall de troia” a favor dels que els deuen pagar des de Madrid. Els traidors sempre han estat ben pagats quan han treballat per l’espanyolisme.

Ara bé per anar a favor dels espanyolistes taxidermistes, naturalment, cal anar en contra dels socialistes catalans. I vet aquí, que en elaborar la tesi que vol impugnar als socialistes del PSC, es recolzen bàsicament en dos eixos de pensament. Un és la base burgesa dels socialistes del PSC, quan afirma que “Secuestrado por una èlite de condición burgesa y catalanista, el PSC ha perdido sus señas de identidad a cambio de alcanzar un precario poder autonòmico, con la exigencia de ponerse a la cabeza de una operació que conduce a la quiebra del modelo constitucional vigente”. La condició burgesa és deu referir sobretot per Montilla, de la Madre, Corvacho, Rangel, etc.

L’altre eix, fa referència a “la deriva nacionalista”, Segons l’ABC afirma que “mucha gente considera asfixiadas sus libertades individuales ante la hegemonia de los nacionalistas de todos los partidos”. Molt bé, amics. O sigui que a Catalunya tots els partits son nacionalistes, així voleu dir que Catalunya és un nació. Mai allò que es pot definir com a nació deixa de tenir “partits nacionalistes”. O més aviat voleu dir que hi ha nacionalistes a tots els partits?. Doncs encara més. Això significa que els ciutadans de Catalunya que estan escampats a tots els partits polítics, de dretes i d’esquerres, són nacionalistes. El vostre argument ratifica i confirma que Catalunya és una Nació encara no ho vulgueu admetre jurídicament. Això us passa també al vostre tros d’Espanya que tots els vostres partits son nacionalistes.

I a més a més informa que aquesta gent van cap “a formes anticuadas de hacer política que traen causa de algunos tópicos marchitos”. Si els catalans tenen la seva ideologia tan marcida ¿perquè us preocupa tant l’Estatut?. La llibertat individual dels drets de l’home i la llibertat col·lectiva del dret de les nacionalitats mai no es pot musteir-se mentre hi hagin ciutadans. I això vosaltres ho sabeu molt bé. El que us molesta és que la nostra llibertat, és equivalent a menys poder pels vostres dominadors fàctics, per la vostra crosta burocràtica, i per la vostra estructura juridico-politica-militar. La nostra llibertat ens la varen llevar per la violència, i nosaltres la volem conquerir per la democràcia, heus ací la diferència. I aquesta llibertat és gerda, tendre i regalada. És la vostra opressió que ja comença a fer ferum de podrit.
Aquesta notícia ha rebut 1629 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de bitacola]   Següent >>