Hospital (Dimecres, 18-I-2006)
18/01/2006
He arribat de l’hospital. De l’Hospital Clínic de Barcelona, que com diu el seu nom està molt especialitzat i procliu cap a les proves clíniques. Les proves clíniques de fet son la base de la investigació, l’anàlisi i la verificació dels resultats científics. Hi vaig anar el dilluns passat per una qüestió i se’m varen quedar tota una setmana per un altre tema. Home, no era pas una temàtica molt dissociada de l’inicial, però si que n’era col·lateral i subsegüent. Gràcies a la seva atenció ara estic altra volta de cara el futur. L’eficàcia en la medecina és molt important, atès que els objectius s’han d’obtenir en cada malalt.

A mi, en el meu cos, se m’han apilonat les malúries. Vaig començar per un cap i sembla que n’acabaré per una altra. A veure, jo dic hi acabaré, però encara no sé pas si es efectivament la darrera malaltia que s’addicioni. Sort dels metges del Clínic que s’ho miren amb gran interès. I no ho fan només d’un en un, individualment, sinó que ho estudien tots plegats en equip, i no cal dir entre diversos departaments com és el meu cas que pel tipus de malaltia estic sota la vigilància i control de dos departaments o àrees simultàniament.

Avui tanmateix necessitaria que les metgies em fossin menys presents. L’eliminació de la meva malvestat, que m’ha entrat sense el meu permís, és una tasca feixuga, perquè precisa d’una certa obstinació i tenacitat en l’aplicació dels específics receptats, però tanmateix estic segur que al final es guanyarà.


Aquesta notícia ha rebut 2890 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de bitacola]   Següent >>