EL PROPPASSAT 24 D'OCTUBRE , EL SECRETARI D'ESTAT DE JUSTÍCIA COMPAREIXIA PER INFORMAR SOBRE L'INCOMPLIMENT DELS ASSENTAMENTS REGISTRALS EN CATALÀ ALS REGISTRES CIVILS
28/10/2006


A petició del grup parlamentari d'Esquerra Republicana, López Guerra informava que la llei aprovada s'anirà aplicant amb la instal·lació del programa Infored III. Això segons ell, es podria fer en el termini de pocs mesos . Els registres no informatitzats però, no tindran aquesta possibilitat fins al 2007 o 2008.

A la compareixença hi varen intervernir , el Sr. Cerdà per ERC, el Sr. Jané per CIU, el Sr. Armendáriz pel PP i el Sr. Pedret pel PSC.

Per la família d'en Francesc Ferrer i Gironès, la possibilitat de registrar la seva defunció en català és molt important.

És per això que no entenem perquè una aplicació legal que ja s'hauria d'haver complert com a màxim el 22 de Setembre d'enguany, encara no s'ha fet.

I a més a més el Secretari d'Estat de Justícia no es compromet a fer-ho fins al 2007 o !!! 2008. Això amb l'excusa de que no es tracta de establir unes pautes només bilingües sino plurilingües.

Des del nostre punt de vista, el que falta és interès per la qüestió !
Aquesta notícia ha rebut 2293 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>