Ricard Salvat: FIDELITAT
30/03/2009

 
Feu clic a la imatge per a ampliar-la

En la negra nit, ens va obrir camins.“Sempre vàrem pensar, al llarg dels fosquíssims trenta-sis anys, que, en arribar la democràcia, els nostres teatres públics funcionarien al servei de la nostra tradició. Encara ens reafirmàvem en aquesta creença o il.lusió quan es varen produir, entre els anys seixanta i vuitanta, els gran èxits de Salvador Espriu. Però com tothom sap no ha estat així. Vint-i-dos anys han passat des de la darrera estrena de “Ronda de mort a Sinera” i vint des de l’ultima representació de “La primera història d’Esther” la de Lluís Pascual. Lògicament aquests textos s’haurien de muntar cada dos o tres anys per possibilitar que cada generació o promoció de directors teatrals en poguessin fer la seva lectura . Esperem que, a partir d’ara, això sigui possible”

Paraules de Ricard Salvat del programa de "Ronda de mort a Sinera" representada l'any 2002 per la companyia Teatre Lliure a Barcelona.


Podeu consultar una entrevista de l'any 1968 a la revista "Presència" número 134, signada per Coriolà.Aquesta notícia ha rebut 1527 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>