Les dretes (Dissabte, 26-XI-2005)
26/11/2005
De sempre s’havia definit que la dreta era seriosa, convencional, i conservadora en les formes i en el fons. Venia a entendre’s que l’ètica sempre estava al costat de la dreta, i era intrínsecament dretana, atès que comptava amb el suport de les forces espirituals de la terra. La dreta era justa perquè estava abocada en seguir la consuetud. L’equilibri, l’ordre, i la seguretat eren de dretes. La pau, la tranquil·litat, i no cal dir la sensibilitat eren fruit de la societat regida per les famílies conservadores de la situació que no vol revolució, ni canvi, ni transformació.

La dreta trobava en les forces progressistes el caos, el desordre i la revolució i per això les condemnava. Tanmateix, la dreta espanyola actual és totalment l’inrevés. És una dreta demoníaca, criminalitzadora i totalment abocada a la mentida. Mai m’hagués pensat que la dreta fós tan inclinada a falsificar, a estabornir la veritat, i a divulgar la manipulació. La dreta m’ha demostrat que no és patriòtica, sinó que la seva pàtria és el poder, el domini, i el sotmetiment. La dreta dels populars són infectes ciutadans que enganyen, estafen, i ensibornen. Ens volen entabanar, engalipar i enredar. El tafur del Missipí té el rostre més dur que la pedra. L’Acebes mentider des de l’atemptat encara continua igual. El gallec que no el sap parlar segueix el seu camí.

Estic absolutament enervat en veure com atribueixen la tutoria de l’Estatut a ETA. Uns homes que no confien en el Parlament de Catalunya no mereixen que siguin considerats com a demòcrates. Buenafuente, en el seu weblog particular, ja va afirmar que “La dreta no sap viure en l’oposició i que no té ideologia”. La dreta, en aquest Estat on als catalans ens hi volen fer viure, ha manat sempre, i no cal dir, que quan no mana fa les irregularitats i les tergiversacions més deshonestes que es puguin imaginar. Fins i tot son capaços d’organitzar una guerra civil amb una excusa qualsevol. I al damunt és consideren els salvadors!.

Quan la dreta afirma i estar ferma en proclamar que la seva ideologia és la de no tenir-ne cap, és que només vol el poder pel poder. No l’importa pas cap ideal, ni arribar a cap horitzó, el seu interès és poder continuar, tal com varen fer els seus pares, controlar el poder, dominar la societat, i explotar el proïsme. El mal de tot això, és que la mentida, l’ensarronada, i l’ocultació de la veritat sigui rendible electoralment. ¿Com pot ser que el ciutadà que viu a l’Hispània Ulterior, els carpetovetònics, i tots els que es consideren del centre peninsular, es deixin entabanar per aquesta dreta ?. Aquí rau el problema. ¿I perquè existeixen mitjans de comunicació que col·laboren en la falsedat i la fal·làcia?. Heus ací com el diner pot comprar a honestos comunicadors a canvi d’utilitzar-los per assolir el poder. ¿La veritat surarà?.

Aquesta notícia ha rebut 1740 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de bitacola]   Següent >>