Zaplana (Dissabte, 3-XII-2005)
03/12/2005
El famós portaveu del PP al Congrés de Diputats és un autèntic “jabalí”, no perquè el porc senglar ho rosega tot i ho desfà tot quan camina a ple bosc, sinó pel sentit que té la praula en el camp parlamentari. Zaplana és un esgarriacries, un entrebancaire, i un trasbalsador. Però no cal dir, que la vida pública i política de Zaplana ensenya altres visions, que no son pas parlamentàries, ni tampoc no tenen res a veure amb la política, sinò amb les irregularitats.

Mai no acabarem de saber, com és que el PP encara el té de poortaveu, atès que quan vol atacar a algun ministre o diputat que dona suport al govern, ell de fet, no té cap autoritat moral, ni cap ètica per mostrar. El seu passat polític és molt fosc i si no va tenir repercussió judicial fou per haver prescrit els papers. Una cosa molt curiosa sempre passa entre els jutges i el PP. En definitiva, la realitat és que Zaplana segons paraules d’ell mateix, va dir: Jo a la política “he venido para forrarme”. Amb aquesta proclamació d’intencions n’hi ha prou com per eliminar per sempre al seu invocador. Avui amb la netedat i politesa que es demana en tots els afers públics, aquest personatge, que no va anar a la política per servir als ciutadans, ni administrar honradament la cosa pública, sinó a “forrar-se”, que en paraules normals sempre s’entén que vol dir enriquir-se i amb un ritme força ràpid, caldria que dimitís.

Tanmateix, aquest portaveu encara no en té prou de que aquestes intencions figurin en el sumari del “Cas Naseiro”, sinó que es comporta com un autèntic destraler. Aleshores aixó fa enfurismar a la gent. Ningú no vol ser emmascarat per una paella. El Sr. Zaplana és una paella i força bruta, que seria com una de les més llardosa es pot trobar. Per això una mà desconeguda ha fet una acció al Congrés de Diputats que ha fet transtornar al Sr. Zaplana.

L’operació és clavar adhesius arreu del Congrés de Diputats, des del waters o lavabos fins a les sales més concurregudes. Aquests adhesius, que no porten cap signatura de ningú, tots porten la frase següent: "Tú pides la comisión y luego nos la repartimos bajo mano", frase que apareix pronunciada per Zaplana en unes gravacions obtingudes per la policia quan el vigilaven durant el cas Naseiro.

Hom diu que Zaplana està negre. Ningú sap qui ho fa còrrer, però la realitat és que amb aquesta operació tan pacífica, es podrà obtenir que el PP es faci càrrec de que té gent corrupte dins de casa seva, i per tant, caldria que els fes dimitir. L’oblit del PP no és pas suficient per protegir a Zaplana. !O portaveu dimitit, o diputat de soldat ras¡.

Aquesta notícia ha rebut 1649 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de bitacola]   Següent >>