Censura (Dimarts, 6-XII-2005)
06/12/2005
Els baladrers del PP en la seva campanya contra els catalans han agafat tota mena de temes per anar en contra. Un dels més inversemblants ha estat que els catalans no volíem la llibertat d’expressió, atès que ens queixàvem del locutor tocat per Terra Lliure i volíem tancar les emissores. No era pas veritat, però per ells la mentida és el pa de cada dia. El que demanem és que no diguin mentides. Naturalment ells insistint en la “llibertat d’expressió” quan en realitat l’església catòlica de llibertat d’expressió no en té cap, i els fills dels franquistes no són ningú per exigir el que ells varen aplicar. Però, bé com que estem en una època de capgirament resulta que si t’insulten has d’aguantar, atès que la llibertat de l’insultador, és molt més important que la de l’insultat. I no cal dir, la veu del mentider té més drets, que no pas l’honor de l’afectat.

I així anem. El PP dixit cal que hi hagi llibertat per poder dir tot allò que faci mal, encara que sigui mentida i sigui manipulació. Molt, bé. Però s’agafa més aviat un mentider que un coix. El PP organitza una concentració a la Plaça del Sol de Madrid. I naturalment s’hi va amb tota mena d’elements de propaganda. ¿Que fa el PP?. Doncs, ves per on, els del PP posen uns agents d’ordre a cada entrada de carrer de la plaça i escorcolla a la gent i els retira les pancartes, el rètols, i fins i tot les banderes que no coincideixen amb la “veritat que volen aparentar”. Aleshores diuen veieu que no s’ha dit res contra Catalunya?.,

¿En que quedem?. Quan els catalans es queixen de la COPE també demanen el mateix, que no es diguin mentides i no es proferin insults contra els catalans. Aleshores em pregunto el PP va fer censura?. Va privar la llibertat d’expressió en fer retirar pancartes anticatalanes?. ¿Per què no va deixar en llibertat la lliure expressió dels seus militants?.

Tanmateix, no cal oblidar que tot i això es veien inscripcions així: “ Zapatero nos engaña. Cataluña es España", “Cataluña es región y no nación" o "Zapatero desleal a la Constitución. pacta con sus enemigos: PSC, ERC, PSE, PNB, Batasuna... y no pacta con el PP” i que es distribuïen follets a favor del boicot contra els productes catalans. A fora de la plaça es venien samarretes amb rotulacions que cridaven contra el tripartit, l’estatut i Catalunya. ¿S’entén ara com a la COPE li volen donar la llibertat d’expressió?. Doncs senzillament perquè en realitat el que diu, és el que pensen, i sinó han de practicar la censura.

Un altre fet de censura ha estat, al diari "El Mundo", l'acomiadament del magistrat Carles Fanlo, per haver escrit un article a la poublicació "20 Minutos" contra Jimenez Losantos. D'aixó se'n diu "llibertat d'expressió". Els que no pensen com ells no tenen entrada a les seves publicacions. La llibertat d'expressió només és una excusa per poder insultar, manipular, i manifassejar.
Aquesta notícia ha rebut 1821 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de bitacola]   Següent >>