Falsedats (Dilluns, 19-XII-2005)
19/12/2005
Uns amics m’han avisat que la tertúlia de l’emissora dels bisbes, que varen celebrar el dia 16 de desembre passat, al programa conegut per “La Mañana”, varen parlar de mi. Caramba!. Aquesta emissora ha malparlat de molta gent. I ara m’han posat a la nòmina a mi que no tinc res a veure, ni amb els bisbes, ni amb els locutors, ni menys amb els tertulians. Pel que sembla el que va fer una biografia meva fou un economista, docent, i periodista que té origen gallecs, però viu a Barcelona, i que se’l coneix per Pepe Garcia.

Segons he pogut verificar el Sr. Garcia ha afirmat amb paraules ben fortes i segures que jo sóc un dels referents no polític “pero si intelectual y moral de los maulets”. . Diu que estic en “el entorno intelectual y mediàtico, apolégetico, de estos pequeños imberbes y incivicos que circulan por Catalunya”. No crec pas que els maulets pensin igual que el Sr. Garcia.

També diu que jo ara sóc diputat al Parlament de Catalunya, quan fa una legislatura que vaig plegar. Però això encara se li pot perdonar, atès que només és un error cronològic. Preo després sense cap escrúpol diu que vaig ser senador per Convergència quan CDC manava. Mentida, però també l’hem de perdonar. El que és demencial però és la informació que dona als oients de l’emissora episcopal quan parla de la meva activitat pre-política. “Lo que si puede ser es lo que estaba un poquito antes de la presidencia de la Camara de Comercio de Gerona, Falange Española Tradicionalista y de las JONS, camisa azul mahón, referente ideológico, intel.lectual, y ético en las comarcas de Gerona del pensamiento de José Antonio, Pues esta bien como Samarach, diu un altre. Bien, diu Garcia.”. Les fitxes de la policia no deien pas precisament que jo era el referent ètic i intel·lectual del pensament joseantoniano, i em penso que els mateixos de falange mai s’haurien pensat aquesta descoberta feta pels mercenaris de l’episcopat. ¿Que han fet els meus biògrafs d’oblidar-se d’aquesta mentida?.

Ara bé, això ja no és només una falsedat. Això és una difamació, perquè hi ha intenció de perjudicar el bon nom. És un insult, perquè ofèn amb paraules ultratjoses. I tot s’ha dit amb la prosopopeia dels que parlen des de la trona. Si aquest home que ha intentat ofendre i insultar és periodista i docent ben aviats anem. Si a les classes i als articles hi dedica les mateixes falsedats que ha proferit amb poc rigor, la seva labor professional poca credibilitat ens pot donar.
Aquesta notícia ha rebut 1713 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de bitacola]   Següent >>