LA FAMÍLIA D'EN FRANCESC FERRER ENS HEM ASSABENTAT AVUI, SEGONS L'INFORMACIÓ QUE PORTA EL DIARI "EL PUNT", QUE L'AJUNTAMENT DEDICARÀ UN CARRER A FRANCESC FERRER I GIRONÈS
11/11/2006


L'Ajuntament de Girona, en el ple del proper dimarts, donarà el nom d'una plaça a Joaquim Pla i Dalmau i el d'un vial a Francesc Ferrer i Gironès.

També es preveu aprovar el canvi de nom del carreró Álvarez pel de Germans Busquets, així com homenatjar a Celestina Vigneaux donant el seu nom a un vial i a Valentí Fargnoli identificant la plaça que es fa al carrer que ja porta el seu nom.Valorem la iniciativa de L'Ajuntament de Girona que representa un reconeixement de qui en fou regidor.

La Cambra de Comerç va aprovar fa el 18 de setembre d'enguany la proposta de dedicar el nou pont que es construirà sobre el Ter, entre l'Hospistal Josep Trueta de Girona i el Pont Major, a Francesc Ferrer i Gironès.

Era una manera d'homenatjar a qui fou President de la Cambra i que va lluitar pel riu Ter en totes les seves vessants.

La família, particularment estem molt agraïts a aquesta proposta de la Cambra de Comerç, que des de bell antuvi ens va semblar molt bona. Ja que estem segurs que un pont sobre el riu reflecteix la seva lluita i la seva manera de ser. Creiem també sense cap mena de dubte que ell seria del mateix parer.

Agraïm doncs a tots aquells que han recolzat aquest iniciativa durant aquests mesos i ens agradaria rebre més propostes d'adhesió, ja que la família d'en Francesc estavem molt il·lusionats amb aquesta possibilitat.Aquesta notícia ha rebut 2045 visites.
<< Anterior   [Tornar a l'índex de notícies]   Següent >>